NAVIBARIN KATOAMINEN

HUOM!!!! ---- ÄLÄ käytä BLOGIN ALAREUNAN UUDEMPI JA VANHEMPI TEKSTI-LINKKEJÄ! -------- OHJE: KULJE "LUE BLOGIAMME"- PAINAKKEIDEN KAUTTA BLOGIJUTTUIHIN. --------

torstai 30. toukokuuta 2019

Vettenhaltijat-näyttely Ylikiimingin asukastuvallaYLIKIIMINGIN ASUKASTUVALLA 26.6.-31.8.

Päiväkoti Piilometsän ympäristönsuojeluaiheinen työ Vettenhaltijat on esillä Oulun pääkirjaston Tapahtumatila Laiturissa.

Näyttelyssä kuvataan Vettenhaltijoiden tarinaa Viinivaaran lähteiltä Nuorittanjoelle sekä Kiiminkijoen kautta Perämerelle saakka. Näyttelyssä kulkevat rinnakkain Vettenhaltijoista ja Maahisista otetut valokuvat ja lasten tekemät maalaukset ja muut taideteokset. Kaikki Piilometsän lapset ovat osallistuneet projektityön tekemiseen.

Näyttelyn lähtökohtana on ympäristö- ja luontokasvatukseen painottuneen päiväkoti Piilometsän aikuisten ja lasten yhteiset pohdinnat paikallisten vesistöjemme tulevaisuudesta. Lapset rakensivat kuviin perustuvan tarinan, jossa surulliset Vettenhaltijat taikovat lähteiden suojaksi taikapölyä ja pyytävät Maahisia avukseen turvaamaan Vettenhaltijoiden ja muiden vesieläväisten elämää.

VALOKUVAKIRJA: Piilometsän väki on työstänyt projektista kertovan valokuvakirjan, johon on kerätty kuvia työskentelyn eri vaiheista.

SALAINEN TAIKAKIRJA: Näyttelyvieraat voivat kirjoittaa nimensä sekä kommentteja, omia muistoja ja taikasanoja "Vettenhaltijoiden Salaiseen Taikakirjaan".

Kesän 2019 aikana:
·        Postauksia näyttelyyn valmistautumisesta ja esim. vesistöä säästäviä vinkkejä
·       VIDEO kotisivuillemme... www.piilometsa.fi/.
😍 Olemme saaneet luvan Mikko Alatalolta / Embrazelta /Tuohimaalta Kiiminkijoki-kappaleen käyttöön videossamme... ... Valitettavasti videota ei onnistunut yhdistää näyttelyyn.


#Viinivaara #viinivaaranpyhätlähteet #kiiminkijoki #piilometsa #piilometsä #PäiväkotiPiilometsä #lapsetluontoon #lapsettaiteilee #oulunkaupunginkirjasto #varhaiskasvatus #päiväkoti #ylikiiminki #oulu #puolanka #pudasjärvi #kiiminki #haukipudas #mikkoalatalo #embraze #laurituohimaa