NAVIBARIN KATOAMINEN

HUOM!!!! ---- ÄLÄ käytä BLOGIN ALAREUNAN UUDEMPI JA VANHEMPI TEKSTI-LINKKEJÄ! -------- OHJE: KULJE "LUE BLOGIAMME"- PAINAKKEIDEN KAUTTA BLOGIJUTTUIHIN. --------

torstai 30. toukokuuta 2019

Vettenhaltijat-näyttely Ylikiimingin asukastuvallaYLIKIIMINGIN ASUKASTUVALLA 26.6.-31.8.

Päiväkoti Piilometsän ympäristönsuojeluaiheinen työ Vettenhaltijat on esillä Ylikiimingin asukastuvalla 26.6. -31.8.2019.

🦋 Näyttelyssä kuvataan Vettenhaltijoiden tarinaa Viinivaaran lähteiltä Nuorittanjoelle sekä Kiiminkijoen kautta Perämerelle saakka. Näyttelyssä kulkevat rinnakkain Vettenhaltijoista ja Maahisista otetut valokuvat ja lasten tekemät maalaukset ja muut taideteokset. Kaikki Piilometsän lapset ovat osallistuneet projektityön tekemiseen.

🦋 Näyttelyn lähtökohtana on ympäristö- ja luontokasvatukseen painottuneen päiväkoti Piilometsän aikuisten ja lasten yhteiset pohdinnat paikallisten vesistöjemme tulevaisuudesta. Lapset rakensivat kuviin perustuvan tarinan, jossa surulliset Vettenhaltijat pyytävät Maahisia avukseen turvaamaan kotilähteen elämän. Lopuksi Vettenhaltijat taikovat lähteiden suojaksi taikapölyä.

🦋 VALOKUVAKIRJA: Piilometsän väki on työstänyt projektista kertovan valokuvakirjan, johon on kerätty kuvia työskentelyn eri vaiheista.

🦋 SALAINEN TAIKAKIRJA: Näyttelyvieraat voivat kirjoittaa nimensä sekä kommentteja, omia muistoja ja taikasanoja "Vettenhaltijoiden Salaiseen Taikakirjaan".

🦋 Videon musiikkina olemme saaneet luvan käyttää Embrazen versioita kauniista Mikko Alatalon Kiiminkijoki-kappaleesta.

🦋 Kiitos kaikille maisemakuvia ja kehyksiä taideteoksiin luovuttaneille henkilöille.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
 
Päiväkoti Piilometsä - Rekikylä - Ylikiiminki - Oulu - Finland
 
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
 
 
Päiväkoti Piilometsän Vettenhaltijat -näyttelyn aikataulu:
  
  Oulun pääkirjasto 20.5. -16.5.2019

  Ylikiimingin asukastupa 26.6. -31.8.2019
    * Heinäkuussa klo 9-15
    * Elokuussa klo 8-16 (pe 8-14)