NAVIBARIN KATOAMINEN

Sticky navigation bar

HUOM!!!! ---- ÄLÄ käytä BLOGIN ALAREUNAN UUDEMPI JA VANHEMPI TEKSTI-LINKKEJÄ! -------- OHJE: KULJE "LUE BLOGIAMME"- PAINAKKEIDEN KAUTTA BLOGIJUTTUIHIN. --------

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

LYHTYILTA

Lotan ensimmäinen joulu Piilometsässä. Halukkaita pulkanvetäjiä riitti ihan kilvalle asti.

Tonttutemppuilijat

 TONTTUMÄEN PITUUSLASKU
Tonttumäen pituuslasku oli rentoon tapaan epävirallista. Osa mittasi tuloksiaan ja osa ei. Pääasia oli, että kaikki pääsivät laskemaan ja sehän olikin mukavaa!TONTTUVISA
Kota oli varustettu jouluiseen ilmeeseen kynttilälyhdyin ja lämpöä hehkuvan nuotion voimin. Tonttuvisassa oli kinkkisiä kysymyksiä, joiden ratkaisemisessa piti käyttää hieman mielikuvitusta.

POROJEN TAITORATA
"Olen pukin poroista nuorin,ensi kerran matkaan lähden.
Saan kaulaani tiu’un hopeisen ja otsaani tuikkivan tähden.
Olen ylpeä: minut valittiin, moni iso ei pääse mukaan.
Vien lahjakuormani perille, eikä lujempaa juokse kukaan!
Ihan vähän minua pelottaa, kun me ollaan ulkona yötä
ja lennetään maailman ympäri pitkin välkkyvää tähtivyötä.
Mutta pukki minua taputtaa ja jäkälää antaa salaa.
Silti hauskinta on kumminkin, kun emo taas kotona halaa."


KURLINKILUUTAPALLO
Hauska huipentuma! Lumisella kentällä käytiin "totinen" luutapallo-ottelu lapset vastaan aikuiset. Olemme joskaus aiempina vuosina otelleet Piilometsän  lyhtyillassa Luutapallomestaruudesta ja päätimme lisätä sen tämän vuodenkin Lyhtyilta-ohjelmaan mukaan. Ehkä teemme siitä perinteen, kun se on aina yhtä hauskaa.
Lyhtyillassa tarjoiltiin perinteiseen malliin joulupuuroa ja soppaa torttu-piparitarjoilun, kahvin ja lämpimän mehun kera. Syksyllä ehdimme ekana ja saimme Lasintieltä mahtavan puutarhakaluston, joka on oppinut palvelemaan meidän porukkaa kesäkäytön lisäksi läpi koko vuoden.