NAVIBARIN KATOAMINEN

Sticky navigation bar

HUOM!!!! ---- ÄLÄ käytä BLOGIN ALAREUNAN UUDEMPI JA VANHEMPI TEKSTI-LINKKEJÄ! -------- OHJE: KULJE "LUE BLOGIAMME"- PAINAKKEIDEN KAUTTA BLOGIJUTTUIHIN. --------

lauantai 31. maaliskuuta 2018

ESITYKSIÄ: Risto Räppääjä ja kadonnut lahja sekä Maiskis ja LoiskisKulttuurin ystävinä käymme kaikissa mahdollisissa lastenteatteri- ja musikaaliesityksissä, joihin vain kykenemme osallistumaan. Tammikuussa ajoimme Pohjankartanoon yhdessä yksityisen perhepäivähoitaja Piian porukan kanssa Sassin pienellä bussilla. Jotta kulut olisivat kohtuulliset, olimme tarjonneet matkaa myös Ylikiimingin eläkeliiton kautta kylän eläkeläisille. Maaliskuussa osallistuimme Vesalan koululla esiintyneen nukketeatteri-ANNOKSEN mimiikkaesitykseen.


 Risto Räppääjä ja kadonnut lahja -musikaali


Pohjankartanon 9D-musiikkiluokka oli valmistellut Risto Räppääjä ja kadonnut lahja -musikaalin päiväkoti- ja alakouluikäisille. Tarinan olivat oppilaat itse kirjoittaneet Sinikka ja Tiina NOPOLAN tekstejä mukaillen ja heidän luvallaan. Mukana oli soittoa, laulua ja tanssia Iiro Rantalan sävellysten tahtiin.


Huikean hienon esityksen jälkeen ehdimme käydä vielä harrastamassa ruokailukulttuuria LaFesta-pizzeriassa.Oulun reissulla tuppaa tulemaan aina niin nälkäkin ja jottemme vallan kiukustuisi matkallamme mahan muristesssa, on parempi käydä tankkaamassa välillä. Se on mukavaa vaihtelua ja luxusta arjen tasaiseen tassutteluun, mistä kaikki, sekä aikuiset ja lapset pitävät.


MAISKIS & LOISKIS – iloiset teekutsut 
 
"Aurinko paistoi ja pingviini polski jättimäisessä teekupissa..."..
 

Tervetuloa klovnin teekutsuille, jotka ovat täynnä yllättäviä käänteitä!
Teetä nautiskellessa aika tuntuu joskus pysähtyvän. Klovnin kesteillä.
 Aika sen sijaan riensi ja vuodenajat vaihtuvat huimaa vauhtia. Kevät!
Kesä! Syksy! Talvi! Oli vuodenaika mikä tahansa, siemaus teekupista
maistuu kuitenkin aina yhtä ihanalta ystävän seurassa...”


Leikkisä, koko perheelle suunnattu esitys kertoi muutoksiin
sopeutumisesta. “MAISKIS & LOISKIS”-näytelmä ylisti kykyä nauttia
elämän pienistä iloista – kuten kupillisesta teetä. 
Klovneriaa ja nukketeatteria yhdistävän tarinan kesto oli 30 minuuttia.
Esityksen ohjauksesta vastasi palkitun Hittehatt-lastenohjelman
rekvisitöörinäkin kunnostautunut Oswald Basten. Saisiko siis olla
suloisen hilpeä siemaus klovniteetä?Ehdimme vielä Onni-bussia odotellessa kirmata Vesalan koulun pihan leikkivälineissä. Reissussa lasketaan aina moneen kertaan läsnäolot; 1,2,3,4,5... Kaikki paikalla!
Onneksi Piilometsän lapset osaavat hyvin retkikäyttäytymisen säännöt ja siksipä voimme retkeilläkin niin usein, Oulussakin saakka.